Segons informa el programa esportiu Tots els Gols d’Imagina Ràdio, el davanter fins ara a la UE Rapitenca, Javier Dilla, finalment s’ha desvinculat del conjunt rapitenc de primera catalana i ha retornat al club dels seus orígens, el CF Gandesa de segona catalana, amb qui la temporada passada va ser el màxim realitzador de la categoria.

Dilla, de vint-i-cinc anys d’edat, publicava ahir al vespre al seu instagram una foto on es podia llegir “back home“. Minuts més tard era el club de la capital de la Terra Alta el que a través de les seues xarxes socials avançava l’acord al que s’havia arribat amb una foto que ficava “Benvingut a casa“. Després que en les darreres setmanes s’havia especulat amb que el jove davanter podria retornar al club que el va veure crèixer com a jugador, finalment l’acord entre el club de la Devesa i el jugador ha permés tindre la carta de llibertat.

Des de fa més d’un mes el jugador de Vall-de-roures no ha entrat en l’onze titular (el darrer partit que va jugar de titular va ser al camp del Cambrils Unió on va perdre el conjunt rapitenc per 2 gols a 0), perdent protagonisme en les darreres jornades, de les quals en les dos últimes no va estar ni convocat. Ha estat és el segon màxim golejador del conjunt de la Devesa amb cinc dianes, superat tan sols per Joan Sabaté amb 10 gols (4 d’ells des del punt de penal).

Torna així al club on s’ha fet jugador i ha destacat sempre pels registres golejadors que el van portar a firmar per la Rapitenca. Sota les ordres de Rafel Navarro (actualment desenvolupant tasques de segon entrenador del Reus Deportiu B) es va incorporar a l’equip terraltí sent juvenil, per jugar amb el conjunt que militava aquella temporada a preferent. Sent juvenil ja va anar convocat amb el primer en diverses jornades. A partir d’allí tres temporades seguides amb el CF Gandesa a segona catalana on ha marcat més de 100 gols amb la camiseta roja.

Així doncs, el nou jugador del Gandesa podrà debutar aquest mateix diumenge davant el CF Amposta a partir de les 16:30 hores de la tarda, en un partit especial. Els ampostins, que s’han situat en la part capdavantera del grup després d’encadenar nou victòries, un empat i una sola derrota (contrapronòstic davant el Torreforta per 0-1), busquen seguir retallant les distàncies respecte al Catllar (segon classificat de la categoria i que ocupa la plaça de promoció d’ascens amb onze punts més que els ampostins). S’han situat sisens a la classificació amb 35 punts a tan sols dos del proper rival a la lliga, el CF Gandesa que és cinquè amb 37.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.