Dilluns passat el FAR Rabat entrenat per Carlos Alós, i amb el també tortosí Alex Accensi al cos tècnic, va sumar la tercera victòria consecutiva a la primera divisió marroquina, en aquesta ocasió al camp del tercer classificat l’HUSA per 1-2.

Dels quatre partits disputats des de l’arribada del nou tècnic l’equip ha guanyat tres partits i ha empatat un, sumant 10 dels dotze punts possibles. Amb aquests resultats l’equip de l’Associació Esportiva de les Forces Armades Reials de la capital del Marroc, conegut com a FAR, ha deixat la zona baixa de la classificació per situar-se en una còmoda sisena posició. El canvi d’entrenador ha donat un nou aire a un equip que disputa els seus partits al Complex Sportif Moulay Abdallaha amb capacitat per a 65.200 espectadors i que té en les seves vitrines un total de 12 títols de lliga i 11 de copa, i obtenint en una ocasió els tornejos internacionals de la Lliga de Campions i de la Copa Confederació de la CAF.

Notícia publicada pel Setmanari l’Ebre

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.