El Delhi Dynamos es va prendre la revenja de la primera volta i va vèncer al Bengaluru, en el duel entre tècnics ebrencs de la màxima categoria del futbol de l’Índia.

L’equip dirigit per l’ampostí Josep Gombau, va aconseguir imposar-se per 3-2, el líder que té com a tècnics a Carles Cuadrat i Gerard Zaragoza entrenador de Sant Jaume d’Enveja, en un partit molt emocionant, i després de protagonitzar la remuntada en una recta final de partit d’infart.

El Dynamos es va avançar molt aviat al marcador amb un gol al minut 8, d’Ulisses Dávila, però al 17, va empatar Haokip, arribant-se al descans amb empat. Els visitants li van donar la volta al marcador amb el gol de Chetri al minut 71, però a la recta final, Lalhlimuia va ser decisiu, en propiciar la remuntada amb dos gols en menys de cinc minuts, concretament al 76 i 80, que li va donar al conjunt de Josep Gombau la tercera victòria de la temporada, que li serveix per situar-se en vuitena posició de la taula, abandonant la penúltima plaça que ocupava abans d’aquesta confrontació. El Bangalore, tot i la derrota en aquesta jornada segueix com a líder amb 31 punts, tres més que el Goa que és segon, encara que compta amb un partit menys.

Notícia publicada pel Setmanari l’Ebre

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.