L’Ajuntament de la Sénia celebrarà este divendres a la tarda una assemblea informativa oberta a la ciutadania per a explicar la situació de la piscina municipal que es troba tancada des del passat dilluns, dia 11 de febrer. La concessionària del servei Lleuregest Serveis Esportius S.L. a través d’un cartell penjat a la porta informava dilluns als usuaris que el servei quedava interromput temporalment “per incompliment de l’alcalde”. L’Ajuntament de la Sénia, a través d’un comunicat assegura que el tancament de les instal·lacions s’ha fet “sense previ avís per l’empresa” i que es pendrien les “mesures oportunes”.

El tancament de la piscina s’ha produït en el marc de les negociacions que el consistori i l’empresa concessionària del servei de la piscina municipal Lleuregest Serveis Esportius S.L. mantenen per a remunicipalitzar el servei. L’empresa fa temps que travessa dificultats econòmiques i la voluntat de l’Ajuntament passa per rescindir el contracte i recuperar la concessió de les instal·lacions amb l’objectiu de poder gestionar l’equipament de forma directa des del consistori. Per a poder recuperar la concessió l’Ajuntament haurà d’indemnitzar l’empresa concessionària.

El govern municipal de la Sénia no ha volgut de moment fer declaracions sobre la situació actual i explicarà l’estat de les negociacions en l’assemblea oberta d’este divendres a la tarda.

La piscina municipal de la Sénia està en funcionament des del juny del 2013 i el seu tancament ha provocat la indignació dels usuaris.

Notícia publicada pel Setmanari l’Ebre

About the Author:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.