La Policia Local de Tortosa ja ha recaptat més de 4.000 euros per contribuir a la tasca d’investigació mèdica contra el càncer infantil a través de la campanya ‘Escuts solidaris‘. En total, s’han venut més d’un miler d’escuts adhesius ‘pels valents’ en els poc més de tres mesos que va iniciar-se la campanya.

Coincidint amb el Dia Internacional del Càncer Infantil, la Policia Local de Tortosa torna a fer una crida perquè la ciutadania que encara no el tingui, compri l’escut o bé a la mateixa comissaria de la Policia Local, a la plaça de la Immaculada de Remolins, com als comerços adherits a la campanya. Tots els diners s’enviaran íntegrament a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.