Duel de líders amb gran expectació: més de 300 persones a la tribuna de l’estadi Josep Otero. Banderes, megafonia i ambient excepcional responent a la directiva del club local.
L’Ebre va guanyar davant d’un Arnes que va donar respostat i que va estar viu fins el final. Els locals es van avançar arran d’una jugada d’Anass que va culminar Cirera. Acte seguit, l’Arnes va empatar amb un gran gol de Gordo. A l’inici de la represa, Anas va fer el 2-1. Però l’Arnes tornaria a empatar. Llavors, els locals van assetjar la porteria d’un equip terraltí que va defensar-se amb la defensa avançada per reduir els espais. Per això els locals en moltes fases van ser directes per poder crear perill a l’esquena de la defensa rival. L’Ebre va tenir nombroses ocasions, reclamanet un penal sobre Pepe Montesó que no fou xiulat i altres fpres de joc que va decretar el col.legiat. Al final, la pressió local va suposar la recuperació d’una pilota i el gran gol de Pepe Montesó. Fou el 3-2 definitiu. L’Ebre Escola va fer un gran pas per confirmar la permanència. L’Arnes, un punt de nou, ha vist reduit l’avantatge i Ginestar i Vilalba estan només a cinc punts, a manca de quatre jornades i amb enfrontaments entre rivals directes encara per a disputar.