El Consell Comarcal del Baix Ebre i l’Ajuntament d’Aldover han homenatjat la doverenca Teresa Subirats amb motiu de la celebració del seu centenari. A l’acte, celebrat al domicili de la centenària i al costat dels seus familiars, han assistit el vicepresident de la institució comarcal i responsable de l’àrea de Serveis a les Persones, Lluís Espinach, l’alcaldessa d’Aldover, Teresa Forés, i l’assistent social Núria Vidal.

Teresa Subirats viu amb la seva filla i gendre, té dos netes i una besneta, i va treballar durant molts anys a la farmàcia Gamundi de Tortosa.

Lluís Espinach li ha lliurat la Medalla Centenària en nom de la Generalitat i una placa commemorativa del Consell Comarcal del Baix Ebre, mentre que l’alcaldessa Teresa Forés li ha donat un ram de flors.

rbt

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre