Aquest dissabte dia 9 de febrer per la tarda els Bombers de la Generalitat van rebre un avís d’un incendi a un edifici del carrer Alfara de Carles número 15 al barri de Ferreries a Tortosa. Es van desplaçar dotacions dels Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra, Servei d’Emergències Mèdiques i Policia Local de Tortosa fins als llocs dels fets.

El fum que sortia de l’habitatge va donar la veu d’alarma als serveis d’emergències que van entrar al pis ple de fum i van detectar a la part de la cuina, un cos d’un home estès a terra. Se li van practicar els treballs de reanimació cardiorespiratòria, fins que va arribar l’ambulància. Tot i els treballs de primers auxilis practicats, l’home moria.

Segons fonts dels Mossos d’Esquadra es tracta d’una mort catalogada com a natural i que probablement hauria patit un ictus mentre cuinava. Els Bombers de la Generalitat, després d’haver extret el cadàver, van ventilar l’habitacle.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.