Les remeres i remers del Club Nàutic Amposta, van sumar un gran número de medalles al campionat d’Espanya de Llarga Distància disputat a la població de Castrelo do Miño (Ourense), que s’ha disputat durant tot el cap de setmana.

El dissabte es va disputar, el Campionat de Llarga distància, on el Club Nàutic Amposta, va assolir la tercera posició com a club, amb una medalla d’or i dos de plata, aconseguides per Aina i Victòria Cid en 2 sense sènior que es van penjar la medalla d’or, i les plates van ser per al 2 sense sènior amb l’embarcació formada per Iris Castell i Núria Puig i el 2 sense juvenil format per Paula Arques i Laura Fibla.

Diumenge va tenir lloc, el Campionat de Seleccions Autonòmiques, on Catalunya va quedar en segona posició amb 150 punts, per darrere d’Andalusià que va quedar primera amb 166 punts i el tercer lloc va ser per a Galícia amb 78 punts.

Pel que fa als resultats dels participants, que pertanyent al CN Amposta, va ser el següent:

Medalles d’Or:

En 4x juvenil amb Joan Bel
En 8+ juvenil amb Joan Bel, Aaron Cano i Laura Fibla com a timoner
En 4- sènior amb Victoria Cid, Aina Cid, Nuria Puig
En 8+ sènior amb Antonio Bavintsev

Medalles de Plata:

En 8+ cadet amb Emma Alimbau i Anastasia Zakarova
En 4- sènior amb Francesc Franch, Xavi Royo, Albert Barrera i Ferran Climent

Medalles de Bronze:

En 4- cadet amb Emma Alimbau i Anastasia Zakarova
En 4- juvenil amb Paula Arques
En 8+ juvenil amb Paula Arques
En 4x sènior amb Iris Castell
En 8+ sènior amb Victoria Cid, Aina Cid, Nuria Puig, Iris Castell i Laura Fibla com a timoner

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.