Ple de gom a gom va estar l’auditori de la Unió Filharmònica per fer costat a l’alcaldable Adam Tomàs que repeteix candidatura a l’alcaldia de la capital del Montsià, després de ser escollit com a candidat el passat 14 de maig en l’assemblea de militants i amics de la secció local d’Amposta d’Esquerra Republicana de Catalunya. Un acte que va comptar amb el recolzament de l’exconseller de Justícia Carles Mundó.

Adam Tomàs destacava que “a la ciutadania li vam prometre un canvi, que jo estic convençut que hem dut a terme i que la ciutadania ha rebut com a tal, però conscient que de les 150 mesures programàtiques que vam plantejar n’hem complert el 70 %, se’n queden algunes al calaix, algunes perquè les hem canviat, algunes perquè no té sentit fer coses quan no tens base per a fer-les i per tant les hem de replantejar i això és lo que ens replantegem per a n’aquestos propers quatre anys“.

Serán les primeres eleccions que afronta Tomàs sent alcalde i no des de l’oposició com havia estat fins ara, una posició que “jo crec que és continuar la faena que hem fet, és a dir, podem ficar exemples: el centre de gent gran, el que farem amb el CAP, el centre de negocis que tirarem endavant al CAP, la vivenda pública, la empresa pública de serveis municipal que ha d’aglutinar molts de serveis de la nostra ciutat, una mica és això explicar la continuïtat d’aquest projecte que ens ha tocat sentar les bases que no teniem“.

Adam Tomàs explicava quins serien algunes de les propostes que afrontarà si és escollit com a futur alcalde, com poden ser incloure el pla de circulació que ha de sortir de la opinió ciutadana. Tot i això, assenyalava que és un repte reeditar la majoria absoluta, però han treballat durant quatre anys per aconseguir-ho amb fets demostrables.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.