La soprano Sara Blanch (Darmós 1989) torna este mes de febrer a l’escenari del Gran Teatre del Liceu amb l’estrena mundial de L’enigma di Lea, la primera òpera de Benet Casablancas, amb textos de Rafael Agullol. Es tracta d’una partitura compromesa, a càrrec d’un equip artístic especialitzat en música contemporània, amb Josep Pons al capdavant i amb la posada en escena a càrrec de Carmen Portacelli, una de les millors directores d’escenografia actuals.

Blanch hi participa interpretant una de les dames de la frontera (la primera dama) en un repartiment encapçalat per Allison Cook (Lea) i José Antonio López (Ram). Acompanyaran Blanch com a dames de la frontera Anaïs Masllorens (segona dama) i Marta Infante (tercera dama). L’òpera consta de tres parts i una durada aproximada d’una hora i quaranta-cinc minuts.

El Liceu ha programat quatre representacions els dies 9 (18.00 h) i 10 de febrer (17.00 h) i els dies 12 i 13 (20.00 h).

A l’abril al Teatre Principal de Palma de Mallorca

El pròxim projecte de Sara Blanch passa per Palma de Mallorca on a finals d’abril participarà en l’òpera L’elisir d’amore, una nova producció del Teatre Principal de Palma, concebuda pel director mallorquí José Martret, que fa el debut en el terreny líric, amb un plantejament original: situa la història d’amor entre Nemorino, interpretat per Xabier Anduaga, i Adina, paper interpretat per Sara Blanch, en un hotel al costat d’una platja balear dels anys seixanta, amb un vestuari dissenyat per Lorenzo Caprile.

Notícia publicada pel Setmanari l’Ebre

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.