El CEM la Cameta Coixa de Miravet participarà al Campionat d’Espanya de curses per muntanya de clubs. Ho farà amb un equip format per 19 corredors i corredores, alguns d’amateus i d’altres d’elit, formant l’únic equip de la demarcació de Tarragona que participarà en aquest campionat d’àmbit estatal que es disputarà el proper 3 de març a Borriol , Castelló.

En dones hi formen part Ragna Debats, Sheila Avilés, Eli Gordón, Virginia Pérez Mesonero, Montse Martínez Guerrero, Mireia Santesmases, Heura Pinyol i Paula Espinach. En masculí s’hi troben Zaid Ait Malek, Pere Aurell, Andreu Simón, Jonatan Cuesta, Mario Olmedo, Ivan Calvó, Fernando López de Sagredo, Joan Farnós, Óscar Ríos, Sergi Sales y Robert Albesa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.