La diputada al Parlament, Anna Caula; el president del Consell Esportiu Baix Ebre, Enric Adell i l’equip d’ERC-Tortosa Sí van reunir-se ahir al vespre al Centre Cívic amb membres d’entitats esportives del municipi per parlar sobre el model de ciutat  esportiva.
L’esport ha de ser una eina transversal. Una malaltia es pot combatre de diferents maneres i receptar la pràctica esportiva n’és una”, va dir Caula. En aquest sentit, el candidat a l’alcaldia per ERC-Tortosa Sí, Xavier Faura, va manifestar: “Apostem per una millora de la ciutat a través de l’esport, a diferència d’aquells que proposen millorar l’esport a la ciutat”.
ERC-Tortosa Sí proposa un pla d’esports i formació que combini l’aprenentatge en els centres escolars amb l’especialització de professionals externs dels clubs esportius.
La millora de les instal·lacions esportives és un dels reptes que els assistents a la reunió van traslladar a l’equip d’ERC-Tortosa Sí. Una millora que el president del Consell Esportiu Baix Ebre considera que és imprescindible. “És clau tenir unes instal·lacions d’acord amb el nivell dels esportistes. L’organització d’esdeveniments esportius populars generen un gran retorn econòmic”, va assenyalar Adell.
La xerrada d’ahir forma part d’un seguit de taules de debat que l’equip d’ERC-Tortosa Sí manté amb diferents col·lectius de la ciutat per copsar quines són les seues principals inquietuds.

Autor:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.