L’Onada Serveis; amb l’objectiu de garantir la millor qualitat de vida possible a les dones i homes que integren la seva plantilla, ha signat un acord amb Mútua General de Catalunya per posar a l’abast de tot el col·lectiu assistència mèdica en condicions preferents i avantatjoses. Gràcies a l’acord, els treballadors i treballadores de L’Onada Serveis, gaudiran de descomptes exclusius a les seves quotes mensuals que superen el 50% de la quantia de la quota ordinària. Per gaudir d’aquests avantatges, caldrà acreditar la pertinença a l’equip de l’organització. A més, els treballadors i treballadores que contractin la seva nova assegurança abans del 15 de febrer gaudiran d’un servei personalitzat dins del qual no s’aplicarà cap mena de copagament, exclusió o carència.

Gràcies a l’acord, els treballadors i treballadores de L’Onada Serveis gaudeixen de:

Quota de 37€/mes (estalvi superior a 50€ mensuals sobre la quota ordinària) si no superen els 54 anys.

Quota de 48€/mes (estalvi superior a 100€ mensuals sobre la quota ordinària) per treballadors amb edats compreses entre els 55 i els 64 anys.

Lliure elecció de centre

Hospitalització mèdica, quirúrgica, pediàtrica i UVI il·limitada

Dues higienes dentals anuals i odontologia bàsica coberta

Teleconsulta mèdica, pediàtrica i psicològica

Psicologia coberta fins 24 sessions/any

Revisió per a la renovació del carnet de conduir

Medicina preventiva

Avantatges fiscals

Servei telefònic d’urgències les 24 hores

El servei és a l’abast també pels membres del nucli familiar del treballador o treballadora que contracti l’a nova assegurança i, fins el 15 de febrer, no s’aplicarà cap mena de exclusió, carència o copagament a les noves altes.

Amb més de 100.000 assegurats, la Mútua General de Catalunya és una entitat asseguradora sense ànim de lucre que va néixer dins del si de la societat civil catalana l’any 1984 amb l’objectiu d’oferir els millors serveis als seus mutualistes, que són els únics propietaris de l’entitat. Mútua General de Catalunya disposa de centres d’atenció a les principals poblacions catalanes

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.