544 persones s’han quedat sense subministrament elèctric a Móra d’Ebre, segons ha informat aquesta tarda Protecció Civil a través del seu twitter. S’ha rebut l’avís de l’apagada a les 15.18 hores d’aquesta mateixa tarda de dissabte, a causa del fort vent que bufa a les Terres de l’Ebre en les últimes hores i que ha causat estralls arreu de les comarques de l’Ebre i suspensions d’innombrables partits de futbol que estaven previstos per disputar-se durant la tarda.

D’altra banda a Xerta, una avaria de llum ha afectat a 319 persones provocant afectacions en el subministrament dels abonats, com ha comunicat Endesa. L’avaria ja ha estat subsanada i el flux elèctric reestablert.

Segons ha comunicat Protecció Civil a través del seu twitter cal mantenir la prudència en les properes hores a les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona on seguirà bufant el vent huracant durant la nit d’aquest dissabte i durant la jornada de diumenge.