Rasquera està a les fosques. I van quasi sis hores que ha marxat la llum, suposadament per les fortes ratxes de vent que han bufat i segueixen bufant amb força a les Terres de l’Ebre. Es desconeixen les causes ni l’origen de l’avaria a hores d’ara. A partir de les 15 hores de la tarda han començat talls intermitents i a partir de les 18 hores de la tarda ha marxat per complert deixant a les fosques la població de la Ribera d’Ebre.

Des de fonts de l’ajuntament han informat a l’Ebredigital.cat que faran una queixa-denúncia a Consum per aquest fet i els danys colaterals que aquesta incidència ha motivat, tenint en compte que estem a l’hivern i moltes llars depenen del subministrament elèctric per tindre encesa la calefacció, les calderes de gas i/o gasoil i sense llum no funcionen a la vegada que els comerços de la població que tindràn pèrdues en els subministraments que tenen a les càmares.

Segons fonts consultades per aquest portal han intentat ficar-se en contacte amb FECSA i la resposta ha estat “que si dins de 90 minuts no ha tornat la llum, que tornin a trucar” i els han facilitat un número d’incidència, ens comentava un usuari visiblement indignat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.