El vent que ha bufat en les darreres hores a les Terres de l’Ebre ha posat pals a les rodes i ha endarrerit l’obra d’instal·lació de la gespa artificial al camp annexe del municipal de Roquetes.

No obstant, ja comença a canviar de color el terreny de joc i després d’iniciar-se les obres fa dues setmanes (van arrancar les obres el passat dilluns 14 de gener), s’estan començant a col·locar els panells de gespa artificial sobre el camp.

La gespa, adquirida d’un dels camps de futbol que té la Federació Espanyola de Futbol a la Ciutat Esportiva de las Rozas a Madrid, està previst que finalitzin (sempre en quant no hagi més impediments) cap a finals del mes de febrer, quan ja estaria acabat i es podria fer servir per disputar partits.

Des del CD Roquetenc s’ha destacat, que tot i estar utilitzada la gespa té menys de quatre anys, i està en òptimes garanties per practicar el futbol. Una instal·lació que suposarà un benefici important per al club, que tants d’anys venien reclamant a l’ajuntament, tenint en compte que el camp annexe era de terra. Un factor que beneficiarà en primer terme al futbol base i que de retruc beneficiarà a la gespa natural del camp principal en no tenir tant de desgast.

Foto: Roquetes Comunicació

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.