El FC Ascó ha reforçat la plantilla amb el fitxatge de tres joves jugadors, per afrontar la segona volta amb més efectius de garanties.

Els tres, Ousman Touray, Adrià Parra i Juan Felipe González, provinent de la Primera Catalana. Ousman Touray, davanter de 22 anys, arriba procedent de la UE Llagostera B, en el que ha marcat aquesta temporada cinc gols. Es va formar al juvenil del Mataró, passant després al primer equip i al CE Vilassar de Mar. També del filial del Llagostera arriba el defensa central de 20 anys, Adrià Villena Parra “Parra”, mentre el davanter Juan Felipe González, ha estat aquesta temporada al UCF Cambrils Unió, també amb passat amb la UE Llagostera B.

D’altra banda ha causat baixa del conjunt riberenc el davanter Josep Ramón Sardà després d’arribar a una entesa entre la directiva del FC Ascó i el propi jugador, s’ha desvinculat de l’equip verd. Va arribar aquesta pretemporada procedent del Vilafranca, després d’haver militat en equips com el Reus Deportiu, el Barça i el Llevant en la seua etapa del futbol base.

Amb totes aquestes novetats a l’equip el FC Ascó afronta diumenge el quart partit seguit a casa dels sis que ha de disputar.  De moment els anteriors tres compromisos s’han saldat amb dos empats a un gol i una victòria. Cinc punts de nou possibles, que s’acumulen a la rata de cinc partits que ha encadenat el conjunt riberenc sense perdre (2 victòries i 3 empats) que li han servit als asconencs per sortir de les places de descens directe, tot i que els separen dos punts de les darreres quatre places de la categoria.

Dissabte, en el partit que obre la jornada a la tercera divisió reben al Sants a partir de les 16:30 hores de la tarda, en un compromís crucial per als asconencs davant un rival directe en la lluita per la permanència. Separen només dos punts als de la Ribera d’Ebre dels del camp de l’Energia, equip que el precedeix a la taula classificatòria. Acumulen tres partits seguits sense perdre (2 empats i 1 victòria) i cal tenir present que serà un partit de doble valor tenint en compte el factor del golaverage particular ja que en el partit de la primera volta el duel va acabar amb taules, amb un empat a un al marcador.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.