Els estudiants de segon de batxillerat han de decidir aquests propers mesos quin grau volen estudiar el curs vinent i en quina universitat. Per facilitar-los la presa de decisions, la URV celebrarà quatre jornades de portes obertes: els dies 6 de febrer i 10 d’abril adreçades als futurs estudiants i centres de secundària, i els dies 16 de març i 27 d’abril també hi podran assistir les famílies.

Els alumnes de secundària poden visitar més d’una facultat, on se’ls explicarà el pla d’estudis dels ensenyaments, les pràctiques externes, les sortides professionals, les opcions de mobilitat a l’estranger i altres qüestions pràctiques.

Els responsables dels ensenyaments i estudiants dels últims cursos de grau de la URV guiaran als assistents per les instal·lacions, com ara les aules, els CRAI i els laboratoris, i també els oferiran la possibilitat de participar en tallers i veure demostracions per conèixer els continguts dels estudis i la seva aplicabilitat. D’aquesta manera, els futurs alumnes poden tenir accés a tota la informació necessària i comptar amb l’experiència pràctica dels estudiants i també exestudiants.

Les Jornades de Portes Obertes que es faran el proper dimecres 6 de febrer seran al campus Catalunya, el campus Sescelades, el campus Bellissens i el campus Vila-seca, que tornaran a obrir-se els altres tres dies de portes obertes. El campus Terres de l’Ebre obrirà les portes als estudiants de secundària el 16 de març i el 10 i el 27 d’abril. La seu del Baix Penedès farà les portes obertes el 16 de març.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.