A través de les xarxes socials coneixiem la notícia i ens ho confirmava el mateix Martí, el líder del Partit Popular Català Alejandro Fernández, es va desplaçar a la localitat de Santa Bàrbara aquest passat cap de setmana.

Aquesta visita s’emmarca en una reunió privada en l’àmbit local, amb alguns membres del partit i d’altres persones que formaran part de la nova llista, renovada en part i encapçalada per Martí. D’aquesta manera es confirma el que fins ara havia estat un rumor, Joaquim Martí Llombart, serà el nou cap de llista del Partit Popular a Santa Bàrbara les properes municipals. El lema que els acompanyarà durant la campanya serà “Santa Bàrbara Avança Unida” #SBAU.

Martí fa el salt a la política municipal després d’haver format part de diferents associacions; vinculat al futbol, forma part de la comissió organitzadora del centenari, ha estat membre del grup Joventut, va ser president de l’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre i també de  l’associació Planers pels Bous.

Tot i que encara no s’ha presentat oficialment Joaquim explicava a la Plana Ràdio que seguirà comptant amb l’experiència de l’actual cap de llista municipal del PP Xavier Boqué així com d’altres membres que fins ara hi han participat, però apuntava que hi haurà cares noves i nous projectes.

Notícia publicada per la Plana Ràdio

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.