El Grup d’Acció Local de les Terres de l’Ebre va dur a terme aquest dilluns l’assemblea ordinària per fer balanç de 2018. Un any positiu, en el qual s’han presentat més d’una vintena de projecte per impulsar i potenciar el sector nàutic-pesquer del territori. Tots ells proposats des d’empreses, del sector públic, entitats socials i confraries. Es tracta d’un dels principals motors econòmics d’alguns municipis de la costa de l’Ebre i per aquest motiu, arran l’alt número de sol·licituds presentades, la GALP  ha dut a terme una convocatòria extraordinària per 2019 per finançar més projectes.

Una de les iniciatives que va nàixer en el marc dels projectes de cooperació va ser l’Associació Catalana de dones de la Mar. Actualment ja s’ha constituït la junta i ara s’està treballant per organitzar en els propers mesos una conferència en clau nacional per tractar la situació de la dona en el món de la pesca.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.