El dia 8 de gener, CUP Deltebre va començar la campanya “ Ensenyem les clau, anem a l’alcaldia”. Una campanya que consistia en la projecció de les persones que conformen la llista electoral per a les eleccions municipals del proper mes de maig dient que serán alcaldesses i alcaldes de Deltebre.

20 dies de projeccions en  diversos llocs públics del poble projectant els vídeos de presentació sobre cases, parets, equipaments, mobiliari urbà,… per a mostrar que cal la implicació de tothom i que la “governança és de totes les persones“.

Ahir, es va projectar la última clau d’aquesta campanya on, l’actual regidora cupaire, Dayana Santiago va valorar positivament la campanya ” ha estat una campanya viva durant 20 dies al nostre municipi i que podem valorar positivament el seu seguiment amb més de 1000 reproduccions diàries de cadascuna de les projeccions de les claus“.

Aquesta campanya acabarà aquest divendres dia 1 de febrer amb un acte públic al Centre fluvial de Deltebre a les 21h. on els cupaires descobriran l’ordre de la llista electoral.

Santiago conclou, “totes ens hem de felicitar per les persones que s’han apropat i que s’han fet seu el projecte CUP a Deltebre per tal d’aconseguir aquesta alcaldia i donar una Nova Mirada a la vida de les persones de Deltebre, perquè totes som clau“.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.