Juan Pedro Linares tancarà la llista de Junts per l’Aldea ocupant el lloc número 21. Persona implicada amb la política municipal des de fa molts anys, exregidor de l’Ajuntament de l’Aldea per candidatures independents en diverses etapes, se suma a la candidatura de Junts per l’Aldea, donant així suport a l’alcaldable Xavier Royo.

Linares té un currículum brillant dintre la branca sanitària, és un professional de l’Institut Català de la Salut al CAP l’Aldea, amb una dilatada experiència en la seva trajectòria professional com infermer, en diferents àmbits assistencials.

Amb el seu fitxatge es demostra la total transversalitat del grup encapçalat per Xavier Royo a les pròximes eleccions municipals a l’Aldea, ja que amb la presència de persones com ara Juan Pedro Linares es demostra clarament que s’ha preparat una llista de poble i no de partit.

Royo està molt satisfet per la seva participació i afirma que “ell és una clara mostra de la diversitat i transversalitat del nostre projecte municipal, pensat per treballar per al poble de l’Aldea a l’alçada del que mereixen els nostres conciutadans“. Agraeix la seva implicació i es mostra molt agraït pel seu suport i confiança per generar un canvi que situï l’Aldea al mapa com a punt d’arribada a les Terres de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.