Aquest cap de setmana del 24, 25 i 26 de setembre i l’1, 2 i 3 d’octubre de 2021  es donarà el tret de sortida a la Ruta de Tapes de Tardor. En aquesta edició hi participaran els següents restaurants: Restaurant Bar Abril ,Restaurant Bar  Pescador, Restaurant Pòdium, Restaurant Bar La Vaqueria, i Pizzeria Les Xiques. El preu de la tapa + beguda serà de 3 €, i enguany també es  premiarà als qui completin mitja ruta de tapes amb dos premis ,als qui hagin segellat la meitat de les tapes (1 tapa de cada restaurant).

Irene Negre regidora de Ciutadania: “Finalment podem tornar a donar el tret de sortida a la ruta de tapes, que a causa de la pandèmia no la realitzàvem des de  l’any 2019. Estem molt  contents de tornar a engegar-la perquè tant les aldeanes i aldeans com la gent de les terres de l’Ebre, puguin gaudir dels productes, i de la cuina dels nostres restauradors. A més el nostre comerç necessita accions com aquesta per poder tornar a la normalitat el més aviat possible”.

Premis Ruta de Tapes

MILLOR RESTAURADOR:

600 € de premi en publicitat a Antena Aldaia.

*La tapa marcada al llibret amb la fulla daurada, amb més vots enregistrats a l’APP de l’Aldea i a l’apartat de consultes , farà que el restaurador s’emporti un premi valorat amb una campanya publicitària de 600 € a Antena Aldaia .
INSTAGRAM:

1r premi – lot de productes (50 €)

2n premi – lot de productes (30 €)

* Penja les fotos a Instagram amb l’etiqueta

#tapestardorlaldea2021, i menciona l’Ajuntament de l’Aldea (@laldea.cat). El motiu pot ser qualsevol que estigui relacionat amb la Ruta de Tapes de l’Aldea. Bases completes al codi QR que trobaràs al llibret .

PARTICIPANTS RUTA

RUTA COMPLETA:

1r premi – 100 € (xec bescanviable)

2n premi – lot productes (30 €)

 

MITJA RUTA:

(Meitat de Tapes, 1 de cada restaurant)

1r premi – 30 € (xec bescanviable)

2n premi – lot productes (10 €)

 

Per optar als premis de la ruta de tapes i la mitja ruta s’ha de depositar a l’ajuntament abans del 20 d’octubre  el llibret segellat pels restauradors

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.