ACN (Barcelona) – Protecció Civil de la Generalitat ha activat l’alerta del pla Ventcat. El Servei Meteorològic preveu fortes ratxes de vent al litoral i prelitoral sud de Barcelona, a les comarques de Tarragona i també al Pirineu Occidental.

D’altra banda, el pla Neucat està en prealerta també perquè hi ha previsió d’un episodi de neu extens a tot el Pirineu i Prepirineu, afectant també les comarques del sud del Pirineu oriental. Els dos plans ja van estar actius aquesta setmana. Aquest dissabte ha mort un esquiador afectat per una allau a una zona fora de les pistes d’esquí de Baqueira-Beret.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.