Els DEA s’han instal·lat a la zona esportiva (camp de futbol, piscina i poliesportiu), a l’exterior de les instal·lacions del Club de Rem Delta (port fluvial-pont “lo Passador”) i a la zona escolar (col·legi i escola bressol).

Cal destacar que aquest últim ha estat patrocinat per l’empresa Carbòniques Albacar Gallego C.B. qui, amb l’entrega d’aquest desfibril·lador al municipi, inicia una sèrie d’actes i patrocinis que es portaran a terme durant aquest any 2019, amb motiu del seu 75é aniversari.

Carbòniques Albacar Gallego CB vol compartir aquest important aniversari amb tota la ciutadania de Sant Jaume d’Enveja i agrair-li la seva confiança durant tots aquests anys.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.