El Partit Demòcrata confirma que es presenterà a les eleccions municipals del 26 de maig amb la fórmula Junts per Catalunya. És a dir, amb ‘Junts per’ i el municipi en qüestió. La proposta ja la va avançar l’anterior direcció de Marta Pascal i ara ja és un fet.

El vicepresident del PDeCAT a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarés, ha confirmat que al menys prop de 40 candidatures seguiran aquesta fòrmula. Si bé, és possible que algun municipi opti per mantenir les sigles del PDeCAT.

Pallarés també ha avançat que ja han tancat un total de 38 candidatures de 52 municipis que hi ha a les Terres de l’Ebre. En les properes setmanes faran un acte públic per donar-les a conèixer. Però per ara, ha apuntat Pallarés, encara estan tancant les llistes de 14 municipis restants.

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.