La final territorial dels Jocs Espotius Escolars de Judo va tindre lloc a Tortosa amb la participació d’un centenar d’esportistes des de categoria prebenjamí fins juvenil.

L’organització va estar a càrrec del Consell Esportiu del Baix Ebre, Tortosa Esport, amb el suport tècnic del Nucli de Tecnificació Tortosa-Priorat i sota la supervisió de l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de les Terres de l’Ebre. Aquest campionatva coincidir amb la disputa de la VI Copa Ciutat de Tortosa Júnior i la XII Copa Internacionals Ebrenca. Una jornada que va permetre als judokes gaudir de la millor infraestructura possible per desenvolupar aquesta jornada de promoció emmarcada en el programa dels jocs esportius impulsat pel Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.