No ha tardat en tindre conseqüències la columna d’opinió que va publicar el diari “ABCde Salvador Sostres, apuntant que l’expresident de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, havia fet provar uns pastissets a un dels membres de la seua seguretat. L’expresident ho ha desmentit rotundament i a la vegada ha amenaçat al periòdic de la capital madrilenya en presentar-los una querella a Bèlgica segons informar e-notícies.

L’advocat de Carles Puigdemont, Gonzalo Boye, segons explica el diari, ha enviat un carta on remarca que “és una afirmació rotundament falsa i gratuïta” que només persegueix “difamar la figura del meu representat“. “Ni aquesta visita s’ha produït, ni en la data que s’expressa va treure el cap al jardí, ni va donar a provar dolços a cap dels seus col·laboradors ni proferir mai aquesta frase final”.

Puigdemont no va participar l’últim diumenge de 2018 en cap esdeveniment en Waterloo, ni dins ni fora de la seva residència, ni té obsessió amb la seva seguretat, ni posseeix armilla antibales, ni ha obligat ni obliga a ningú a menjar dolços o una altra cosa per si li enverinen, ni és aficionat a la bruixeria, ni existeix col·laborador algun que hagi pogut proferir els extrems que afirmen en la notícia i que tampoc ha patit, ni ha estat diagnosticat, ni tractat d’un suposat trastorn bipolar com fal·laçment s’estableix en la notícia que, en definitiva, no ha estat contrastada en absolut”, argumenta Boye qui a més ha afegit que es tracta d’una “novela fantàstica” i tracta a l’articulista de l’ACB “d’haver provat algun producte al·lucinògen“. Al mateix temps sentencia Boye en un altre tuit de que la “justícia espanyola de fomentar la “barra lliure” contra Puigdemont“.

En el mateix sentit (segons publica el propi ABC) la portaveu de la Generalitat Elsa Artadi, va contestar en una pregunta a la roda de premsa posterior al Consell Executiu aquest dimarts de forma taxant que “Això está més a la secció de ficció que a la de la realitat“.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.