El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarés, juntament amb l’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, i la directora territorial de Salut, Mar Lleixà, visita aquest dijous 10 de gener, a les 12.00h al domicili familiar, el primer nadó ebrenc de 2019, Rocío Cortés Vián.

El delegat del Govern aprofitarà la visita per felicitar la família, especialment el pare Javier Cortés i la mare Sandra Vian, de la petita Rocío Cortés, que va néixer l’1 de gener a les 04.41 hores a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.

Amb aquest acte d’apadrinament, en col·laboració amb el grup de comunicació l’Ebre, el delegat del Govern donarà la benvinguda a Rocío Cortés com a nova ciutadana de les Terres de l’Ebre, alhora que l’alcalde de l’Ametlla ho farà també com a primera calera d’aquest 2019. Al mateix temps, la directora territorial de Salut lliurarà un xec regal, que podran bescanviar per bolquers, a l’Hospital de Tortosa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.