El dissabte 12 de gener, a partir de les cinc de la tarda tindrà lloc al pavelló de Ferreries dins l’Estadi Municipal el Campionat Territorial de Judo de les Terres de l’Ebre dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

S’han convocat les categories de patufet, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet, tant masculí com femení, amb una durada dels combats que anirà del minut i mig per als més petits fins als tres minuts per als més grans. L’organització anirà a càrrec del Consell Esportiu del Baix Ebre, Tortosa Esport, i comptarà amb el suport tècnic del Nucli de Tecnificació Tortosa-Priorat i sota la supervisió de l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de les Terres de l’Ebre.

Aquest campionat s’ha fet coincidir el mateix cap de setmana de la celebració a Tortosa de la VI Copa Ciutat de Tortosa Júnior i la XII Copa Internacionals Ebrenca, dues importants proves de la Copa d’Espanya de Judo. Això permetrà als joves judokes gaudir de la millor infraestructura possible per desenvolupar aquesta jornada de promoció emmarcada en el programa dels jocs esportius impulsat pel  Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya

Autor:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.