Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tortosa van detenir el passat dia 3 de gener a tres homes de 23 i 24 anys, nacionalitat espanyola i veïns de Tortosa com a presumptes autors d’un robatori amb força en un habitatge ubicat al casc antic de Tortosa. Un dels detinguts també està investigat pels delictes d’ocupació d’immoble i defraudació de fluid elèctric.

Els fets van succeir la matinada del mateix dia 3 quan els mossos d’esquadra van ser informats que s’havia produït un robatori en un habitatge ubicat al barri del Rastre de Tortosa.

El denunciant va informar els agents que la mateixa matinada va ser advertit que diverses persones havien accedit a un habitatge que utilitza com a magatzem per la qual cosa s’hi va adreçar ràpidament. En el moment que arribava al lloc dels fets va observar que una persona marxava amb caixa a les mans i va donar avís a la policia.

Seguidament el denunciant va comprovar que havia estat víctima d’un robatori donat que la porta de l’habitatge estava forçada i de l’interior trobava a faltar eines i divers material elèctric que hi tenia dipositat.

Un cop escoltat el relat dels fets, els policies van iniciar una sèrie d’indagacions que juntament amb la col·laboració de la ciutadania van portar a identificar i localitzar els tres presumptes autors del robatori.

Una part del material sostret va ser recuperat pels agents a l’interior del domicili d’un dels detinguts, el qual es trobava ubicat en un carrer proper a l’habitatge assaltat.

També es dona la circumstància que durant la investigació dels fets els agents van comprovar que un dels detinguts residia en un immoble ocupat il·legalment i tenia el corrent elèctric punxat, motius pels quals també ha estat investigat.

Els tres detinguts, dos dels quals tenien antecedents per altres delictes contra el patrimoni, van quedar en llibertat desprès de declarar en seu policial i resten pendents de comparèixer davant l’autoritat judicial quan siguin requerits.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.