Gemma Pous pren el relleu de Yolanda Cardona al capdavant de la Federació Catalana de Natació a les Terres de l’Ebre i serà presentada el proper dijous, 10 de gener, a les 11.30h en un acte al Win Complex Esportiu de Tortosa.

L’acte de presentació comptarà amb la participació de la representant territorial de l’Esport, Cinta Espuny; l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i el president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertrán, que acompanyaran la nova delegada Gemma Pous.

També hi assistiran el director esportiu de la Federació Catalana de Natació, Eugeni Ballarín; el gerent de TortosaEsports, Jesús Martí; el regidor d’Esports de Tortosa, Joaquim del Pino i el tècnic de la Representació Territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre: Cristian Ventura.

Prèviament, a les 11.00h, la comitiva participant faran una visita a les instal·lacions del Win Complex Esportiu de Tortosa.