Les cavalcades que van tindre lloc dissabte arreu de les Terres de l’Ebre van portar alegria i felicitat als xiquets i xiquetes que esperaven aquest dia amb candeletes. Mary Poppins va ser l’encarregada d’acompanyar a Ses Majestats a Amposta, en una cavalcada que va plenar de gom a gom els carrers de la capital del Montsià.

En alguns cassos com a Móra d’Ebre i Jesús van arribar en carrosses noves, i en el cas de la població jesusenca amb el vestuari recentment canviat, gràcies a les propostes més votades dels pressupostos participatius.

Tampoc van faltar a Gandesa, on els Reis van entrar al poble per l’avinguda Catalunya i van desfilar fins a l’Ajuntament, on l’alcalde Carles Luz els va lliurar les claus de la ciutat per repartir tots els regals a totes les cases dels xiquets i xiquetes de la comarca.

Per terra, mar i en tren van arribar a les 52 poblacions de les Terres de l’Ebre, on no s’ha quedat ningú sense els esperats juguets i en algun cas, carbó. Va ser  una nit carregada d’il·lusió.

Veiem a continuació un petit recull de les cavalcades arreu del territori ebrenc:

AMPOSTA

SANT CARLES DE LA RÀPITA

DELTEBRE

MÓRA D’EBRE

MÓRA LA NOVA

PAÜLS

L’AMETLLA DE MAR

SANTA BÀRBARA

ALCANAR

ULLDECONA

JESÚS

BENIFALLET

GINESTAR

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.