El dissabte 5 de gener Deltebre rebrà a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient amb una novetat important com serà la retransmissió en directe de Ràdio Delta, entre les 17 i les 19.30 h., amb locució de Lluïsa Bertomeu i Amado Cebolla a través del 107.6 de la FM.

Com cada any, recorreran el municipi amb la tradicional Cavalcada, que enguany començarà a les 17.30 h amb l’arribada al Parc del Riu. Posteriorment, l’inici de la comitiva començarà a les 18:15 h des del carrer Pintor Sorolla.

Els horaris aproximats que tindrà la cavalcada deltebrenca estàn previstos que l’arribada a la primera aturada a la Parròquia de l’Assumpció sigue a dos quarts de set de la tarda (18.30 h.), per continuar el trajecte i aturar-se a l’Excelentíssim Ajuntament de Deltebre a les set. La tercera aturada la faràn a la Parròquia de Sant Miquel a dos quarts de vuit (19.30 h.) per acabar al C/ Sant Roc punt final de la cavalcada d’enguany a les 20 hores.

El cartell d’enguany ha estat dissenyat per Alba Capdevila Hernàndez, alumna de sisè de primària de l’escola de l’Assumpció de Deltebre.