Després de les crítiques d’alguns grups de l’oposició a l’Ajuntament d’Amposta respecte  l’actuació e l’alcalde de la ciutat Adam Tomàs en els tràmits realitzats per ubicar  l’empresa l’antiga fabrica d’Antaix al polígon de l’Oriola d’Amposta, el mateix membre del comitè ha volgut aclarir que tot i els tràmits realitzats per l’Alcalde d’Amposta estaven pendents de l’ampliació de torns per rendabilitzar la inversió.

Cal recordar que en el debat mensual amb els portaveus polítics es va posar en dubte la implicació del batlle en facilitar d’ubicació de l’empresa a l’antiga Antaix, o de no haver avançat quatre milions d’euros en la compra d’aquestes naus que desprès es llogarien durant tres anys a Saica amb opció de compra. Segons el responsable del Comitè la compra avançada del magatzem hagués pogut suposar un greuge econòmic per a la població davant la incertesa en aquell moment de l’acceptació de la plantilla de l’augment de torns a l’empresa.

També fons de la direcció de l’empresa DAPSA consultades per Amposta Ràdio han assegurat que des de l’Ajuntament d’Amposta es van fer el passos correctes i que la decisió de l’empresa amb seu a Saragossa , en cas de decidir-se per  l’ampliació de l’empresa, a hores d’ara mante les opcions de l’Aldea i Amposta obertes i que respondran a criteris únicament empresarials escara per decidir tal com recordat Jordi Grau

Recordem que la ampliació de SAICA-DAPSA podria comportar la creació de prop de 200 llocs de feina, el que significaria un impuls econòmic per al  territori.

Font: Amposta Ràdio

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.