El divendres 28 de desembre les xarxes socials i els mitjans digitals es van omplir de notícies falses amb les tradicionals innocentades. A Ebredigital.cat no vam voler ser menys i vam intentar fer creure que el CD Tortosa es reforçaria amb la majoria dels jugadors que s’havien desvinculat del CF Reus Deportiu per la situació tant inestable per la que atravessa el club roig-i-negre. Agraïr la complicitat tant del president del conjunt roig-i-blanc Mariano Curto com de l’entrenador de l’entitat de la capital del Baix Ebre, Germán Inglès, que van fer de “ganxos” per a fer la notícia un xic més creïble. No arribaràn del Reus però esperem informar-vos de les novetats que pot tindre el club en breu.

Aquesta ha estat la innocentada d’Ebredigital.cat, esperant que us hagi fet una mica més feliços durant un instant, ja que la resta de l’any, les notícies no solen convidar-nos a l’alegria. Esperem que us hagi agradat i feliç inocència!!!

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.