Una nova activitat, la Sant Silvestre Marítima, s’ha incorporat enguany per primera vegada i amb força a la campanya Temporada Alta de la Ràpita, que pretén promocionar el municipi com a actiu turístic durant tot l’any. Més de mig centenar de persones es van sumar aquest diumenge 30 de desembre a la proposta organitzada per l’Ajuntament i l’Estació Nàutica. Es tracta d’una Sant Silvestre particular que neix amb caràcter propi i que proposa sortir a navegar amb caiac, vela, paddle surf, windsurf o alguns dels elements que les empreses turístiques del municipi posen a disposició de qui vulgui practicar aquestes activitats en èpoques de l’any cada vegada més prolongades.

“Precisament les condicions que ofereix la Ràpita com a capital nàutica, amb les aigües calmades de la badia dels Alfacs, un clima suau i temperat i també els bons equipaments per a la pràctica d’esports disponibles a les empreses turístiques permeten promocionar turísticament la Ràpita els 365 dies com fem amb aquesta campanya Temporada Alta”, ha afirmat l’alcalde, Josep Caparrós.

El president de l’Estació Nàutica, Joan Barberà, s’ha mostrat satisfet de la resposta ciutadana a la I Sant Silvestre Marítima: “Estem molt contents perquè ha estat la primera edició de la Sant Silvestre Marítima i hem superat les previsions”, ha assegurat. “Una proposta com aquesta ens permet mostrat que gaudir de la mar a la Ràpita no és només possible a l’estiu, estem trencant aquest estereotip, tenim bon equipament i empreses preparades per permetre’ns a tots, encara que no tinguem experiència, sortir a aprofitar aquest recurs que tenim tan a prop!, ha apuntat. La nova activitat ha tingut a més una vessant solidària, en destinar part del cost de la inscripció a la lluita contra el càncer, amb 200 euros recollits de donatiu per a la Marató de TV3.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.