L’actuació del grup musical d’Ulldecona Pepet i Marieta fa quinze dies a Castelló en la nit per Castelló per la Llengua encara porta ‘cua’. En la sessió del passat 19 de desembre que va tindre lloc a Les Corts Valencianes el PP va denunciar un cop més l’actuació que va protagonitzar el cantant Pep Bordes en un nu integral.

En resposta, el diputat de Compromís i ex-líder de la banda La Gossa Sorda, Josep Nadal, va defensar al seu company Josep Bordes i va recriminar a una diputada del PP que intentés “ridiculitzar” l’actuació. “La gent de la cultura som gent de la cultura, que fan el seu espectacle”. Durant la seva contundent rèplica, la diputada popular va mostrar des del seu escó un cartell amb la imatge de Josep Bordes mostrant el cul.

El PP va aprofitar la coneguda performance de Pepet i Marieta a Castelló per acusar els organitzadors (l’ajuntament governat pel PSPV i Compromís) de permetre la “exaltació de l’independetisme català” i ho van catalogar de “groller i radical” tenint en compte que hi havien nens i nenes presents a l’espectacle.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.