ACN/ El president de la Generalitat, Quim Torra, ha visitat aquest diumenge l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell, al centre penitenciari de Mas d’Enric a El Catllar. A la seva sortida, Torra ha participat en l’acte ‘Cap dona en l’oblit’, organitzat per diversos partits i entitats independentistes, on ha llegit una carta de l’expresidenta. Tant Torra com Forcadell han expressat el seu agraïment pel “civisme” del 21-D i han insistit que “l’únic camí” és el de la “no violència”. A la vegada, el president ha afirmat que Carme Forcadell està ” forta” i “valenta” per encarar un judici que ha qualificat de “farsa”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.