Un turisme ha sortit de la carretera a la N-340 al terme de l’Aldea quan circulava en sentit sud. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís al voltant de les deu i mitja del matí.

El cotxe en que viatjava ha bolcat (com es pot veure a la imatge) i ha quedat instal·lat al voral de la carretera. La dona ha estat traslladada a l’Hospital Verge de la Cinta. Les causes de l’accident s’estan investigant però tot apunta a que s’hauria dormit la conductora del vehicle.

S’hi han desplaçat fins als llocs dels fets els Bombers de la Generalitat, patrulles dels Mossos d’Esquadra i ambulàncies del SEM així com efectius de la policia local.

S’actualitzarà la informació.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.