A les Terres de l’EBre s’ha registat una xifra d’un 40% percent de persones que s’han vacunat contra la grip. Un percentatge superior a la resta de territoris del País, només seguit d’aprop per Lleida. Des del Departament de Salut apunten que l’envelliment de la població que pateix el territori podria ser un dels motiu, ja que els majors de 60 són un grup de risc, però des de la delegació ebrenca remarquen que la consicenciació i la sensibilització de la població és un factor rellevant.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.