Una furgoneta ha bolcat aquest dimarts a la carretera C-12, al seu pas per Flix. Els fets han passat al voltant de tres quarts de dues de la tarda al punt quilomètric 87, a la zona nord del municipi.

Duia un remolc ple d’olives, ha bolcat i arran de l’accident, el conductor ha resultat ferit. L’home ha pogut sortir pel seu propi peu i ha estat traslladat en ambulància cap a l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre, amb pronòstic lleu. Els Bombers de la Generalitat, a través de dues dotacions, i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han acudit al punt de la incidència.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.