La regidora de 100% per Batea, Cinta Rams, ha reclamat a l’alcalde de Batea, Joaquim Paladella, durant el ple municipal que no carregui a les arques municipals els costos del recurs que vol interposar contra la sentència que absol el setmanari l’EBRE dels delictes de calúmnies.

Rams ha apuntat que l’escrit de la jutgessa es refereix a Paladella a títol personal i no com a cap de l’ajuntament bateà. És més, li reclama a Paladella que retorni els costos que fins ara ha causat la querella contra els periodistes Ximo Rambla i Josep Maria Arasa donat que el resultat no ha sigut favorable per l’alcalde. Joaquim Paladella ha insitit que la seva persona és el mateix que el seu càrrec d’alcade i que per tant, al defensar el seu honor personal, defensa l’honor de la institució municipal.

La qüestió de la sentència ha centrat la part final del plenari on s’han aprovat també els pressupostos de 2019. Paladella ha repetit que tant Rambla com Arasa menteixen quan consideren que la sentència que els absol dels delictes de calúmnies els hi dóna la raó. L’alcalde de Batea també ha lligat el resultat de la denúncia que ell mateix va interposar contra el setmanari l’Ebre, amb els fets als quals feien referència els articles en qüestió. És a dir, un presumpte cas de prevaricació en la supressió de la Fundació Privada Terra Alta Segle XXI. Un afer que no es jutjava en esta ocasió però que Paladella insisteix en utilitzar per subrtallar la seva inocència.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.