ACN – El conseller d’Interior, Miquel Buch, i el director general de la Policia, Andreu Joan Martínez, han volgut mostrar el seu suport al cos dels Mossos d’Esquadra després que la Fiscalia Superior de Catalunya hagi anunciat que obre diligències per investigar per què els agents no van “dissuadir” els membres dels CDR que van tallar l’AP-7 dissabte a l’Ampolla i que van aixecar les barreres de diversos peatges el diumenge.

Després de conèixer aquesta decisió, Buch i Martínez reiteren que l’actuació policial va ser correcta i proporcionada, segons han explicat a l’ACN fonts d’Interior, la més adequada per garantir la seguretat ciutadana i el dret a la mobilitat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.