ACN – Territori ha reobert aquest dimarts el trànsit de la carretera C-12 a Vinallop, al Baix Ebre, entre Tortosa i Amposta. El pas del barranc de la Galera durant l’última llevantada del mes d’octubre va aixecar el ferm de la carretera.

Les obres de restitució del ferm i la neteja general del tram han costat 200.000 euros i han durat un mes. S’ha reconstruït el mur de l’escullera de protecció de l’explanada de la carretera i restituït el ferm, les marques viàries, els sistemes de contenció i els drenatges.

Imatge de com va quedar el paviment aixecat a la C-12 entre Tortosa i Amposta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.