Nou episodi de contenidors cremats el que s’ha viscut aquesta matinada a Tortosa. Concretament han estat en dos contenidors d’escombraries situats als carrers Verges Paulí (foto il·lustrativa) i el passeig Joan Moreira, tots dos situats al barri del Temple. Fa pocs dies concretament divendres a la matinada es van cremar una vintena entre el centre i el mateix barri del Temple.

La Policia Local de Tortosa demana col·laboració a la ciutadania per tal d’esclarir els fets, que s’estan investigant per trobar la persona o persones que estiguen fent aquests actes incívics que estan castigats al codi penal. La investigació compta amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra. Per qualsevol informació us podeu ficar en contacte amb la @PLTortosa als números de telèfon 977448622 o al 092.

Per aquesta incidència s’han vist afectats durant aquests dies la recollida de la brossa en les zones afectades. S’han reordenat algunes illes als punts afectats i es treballa per reestablir els contenidors cremats i inutilitzats.

Lloc on estava ubicat el contenidor cremat al carrer Verges Paulí. Foto: Redacció Ebredigital