El veterà defensor -que inicialment va signar fins a gener, quan es va unir a mitjans d’agost-, ha signat un document d’ampliació de contracte amb un nou acord fins al juny de 2019. Rangel ha tingut un impacte instantani i ha estat un home habitual en les alineacions des de la seua arribada, amb 16 aparicions.

Parlant amb ell abans del viatge de dissabte a Leeds United, el rapitenc Àngel Rangel va dir a la pàgina web del club: “Estic encantat de poder estar aquí fins a final de la temporada. El club volia que em quedés així que no vaig pensar dues vegades”. “Des del primer dia, el president, el tècnic i tots els que hi ha al voltant del club han estat fantàstics amb mi. He jugat una bona quantitat de partits i cada cop em trobo millor”. Rangel, que es va quedar sense contracte a l’estiu després del seu alliberament de Swansea City, va afegir: “El principal motiu pel qual he signat és perquè crec que has d’estar agraït a la vida”. “A l’estiu vaig tenir dificultats per no trobar un club i el president em va donar aquesta oportunitat. Podria haver mirat en un altre lloc, però estic agraït de ser aquí, així que he tingut l’oportunitat de quedar-me aquí immediatament “.

L’espanyol també va agrair als fidels del Queens Park Rangers, que el van ajudar a celebrar el seu 36 aniversari la setmana passada votant-lo com a el millor jugador del mes de novembre. “Els seguidors han estat fantàstics en mi”, va dir. “Només vull donar tant com pugui per tornar-los la confiança, així com els altres companys i espero que continuem fent-ho junts”.

L’entrenador del club londinenc Steve McClaren, va donar la seva opinió amb la renovació de Rangel: “Estic encantat de que haguem ampliat el contracte d’Àngel i ho tenim per a la resta de temporada”. “Quan va arribar per primera vegada, no estava en forma, però ha treballat amb tanta força que ara està imparable. No ens vam adonar del tipus d’impacte que tindria, no només en el camp sinó també al vestidor”. “Quan vaig entrar per primera vegada, volia envoltar aquest jove grup, no només amb experiència, sinó amb bons professionals i bons models, Àngel és perfecte per a n’això”.

El lateral rapitenc estava sense equip a principis de temporada i va rebre una invitació per entrenar-se amb l’equip de Londres que milita a la Champioship, segona categoría anglesa. En principi va signar un contracte de curta durada de cinc mesos, suplint la baixa de Darnell Furlong que es va lesionar al genoll i que el tindria allunyat dels terrenys de joc durant tres mesos aproximadament.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.