Tortosa ha rebut aquest dilluns a Madrid un dels reconeixements de la vuitena edició dels premis de la Setmana de la Mobilitat Sostenible a l’Estat espanyol. Concretament, la ciutat ha obtingut la medalla de bronze per les actuacions que ha impulsat en els últims mesos per a la millora de la seguretat viària i la pacificació del trànsit. El guardó valora diversos aspectes, com l’aplicació del radar pegagògic o el reforç de la seguretat als passos de vianants amb la instal·lació de llums a la calçada que permeten una millor identificació durant la nit.

Però el que ha sigut determinant a l’hora de rebre el premi ha sigut la transformació que s’ha fet al pont de l’Estat, amb l’eixamplament de les voreres. L’actuació ha permès crear passarel·les amb espais ben definitis i diferenciats per al pas de vehicles, bicicletes i vianants, que circulen en diferents alçades.

El sotsinspector de la Policia Local de Tortosa, Paco Amaré, ha rebut el premi de mans del secretari d’Estat de Medi Ambient, a la seu del ministeri per a la Transició Ecològica.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre