La nova piscina coberta de Tortosa va acollir la primera competició de natació. Va ser en la primera jornada del campionat comarcal de natació dels Jocs Esportius Escolars del Baix Ebre en la qual hi van participar desenes d’escolars de la comarca.

Per tal de reconèixer la tasca del Club Natació Tortosa durant els darrers anys, el Consell Esportiu del Baix Ebre va entregar una placa commemorativa, ja que és l’entitat que amb el consell s’encarrega de l’organització i del control tècnic d’aquesta activitat. Van estar presents Cinta Espuny, representant territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre, i Joaquim del Pino, regidor d’esports de Tortosa.

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre